Nou

Baston telescopic Friction Loc 21" F21BF ASP

F21FB FRICTION-LOC (50CM) ASP Baston telescopic de aparare si protectie. Friction-Loc se desfășoară prin inerția mișcării încheieturii în sus sau în jos. Datorită sistemului Friction Loc. lovind pământul vertical, cu vârful în jos. Este posibil să se ajusteze duritatea închiderii prin întinderea mai mult sau mai puțin a ramurilor clemei care se află în capacul bastonului.
în stoc
Numai 0 ramase
SKU
52411-1
699,00 RON

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

CARACTERISTICI Prelucrate din oțel 4140 de înaltă rezistență cu finisaj crom negru este foarte rezistent la uzură și coroziune. Mânerul său este acoperit cu o prindere din spumă extrem de rezistentă, și rezistentă la putregai. Greutate: 466 grame * IMPORTANT (întreținere): Nu folosiți ulei pe elementele Bastonului Friction-Loc, blocarea lor este asigurată prin frecare, prin urmare, lubrifierea lor va determina neblocarea bastonului. Cu toate acestea, este recomandabil să lubrifiați doar o-ringul situat la firul capacului pentru a împiedica uscarea acestuia pentru a menține o sigilare bună. * Garantat pe viață de ASP
Mai multe informatii
Producator ASP
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Baston telescopic Friction Loc 21" F21BF ASP
Rating-ul dumneavoastra