Producători

Producători:
          Pe această pagină, găsiți o scurtă descriere a producătorilor cu care colaborăm. Vă informăm că orice produs de la aceștia poate                      fi adus la cererea dumneavoastră, pe bază de comandă! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!  

  

5.11


5.11 Tactical a început în Modesto, California, ca o linie de îmbrăcăminte creată de cățărarul de munte Royal Robbins. După ce a ajuns la vârful urcării din Yosemite California, a observat că pantalonii pe care îi purta nu erau potriviți pentru cățărare.

Robbins a decis că trebuie să proiecteze ceva mai durabil și cu o mai bună funcționalitate. El a deținut o companie de îmbrăcăminte și de îmbrăcăminte și a început să producă pantaloni cu numele de "5.11" care avea o curea tactică și un design de buzunar în 1968.

Numele "5.11" provine de la cel mai înalt nivel de dificultate de alpinism care a fost enumerat în Sistemul Decimal Yosemite de la Parcul Național Yosemite, dezvoltat de Robbins în anii 1950. [5] Nivelul de dificultate este oarecum definit în glumă: "După o inspecție amănunțită, ajungeti la concluzia ca această mișcare este evident imposibilă; totuși, ocazional, cineva o realizează !„

ACEBEAM


Shenzhen Zenbon Technology Co., Ltd. proiectează și produce echipamente de iluminat portabile premium.În scurta perioadă de când am înființat brandul Acebeam în 2014, lanternele noastre au fost recunoscute ca fiind printre cele mai strălucitoare și cele mai bine fabricate din lume. Acestea sunt acum disponibile în mai mult de 100 de țări și regiuni.

Echipele noastre de cercetare, design, inginerie și marketing talentați lucrează împreună pentru a satisface cei mai exigenți utilizatori finali, testează în mod constant limitele a ceea ce se poate obține cu cea mai recentă tehnologie, fără a sacrifica durabilitate, funcționalitate sau valoare pentru bani.

Scopul nostru comun este de a câștiga loialitatea profesioniștilor, entuziaștilor și aventurierilor, ascultându-le cu atenție feedback-ul lor și angajându-ne să satisfacem nevoile lor, astăzi și în viitor.

Gama noastră de produse cuprinde lanterne pentru profesioniști - militari, polițiști, pompieri și paramedici - precum și pentru industrie, securitate, vânătoare, scufundări, ciclism, camping, pescuit și alte aplicații. Produsele noastre sunt concepute pentru utilizatorii exigenți care lucrează - sau se joacă - în condiții extreme.

Oferim un serviciu complet intern, incluzând cercetarea și dezvoltarea, prelucrarea CNC, anodizarea, asamblarea electronică, controlul calității, ambalarea și distribuția. De asemenea, oferim un serviciu OBM / ODM complet pentru clienții care împărtășesc angajamentul nostru față de calitate și inovație. Toate lanternele noastre au o garanție de 5 ani, susținută pe deplin de rețeaua noastră de distribuitori și furnizăm o gamă selectată de baterii și accesorii.

ALTA TACTICAL

ALTA se mândrește cu a fi dezvoltatorii originali de protecție a genunchiului și cotului de cea mai înaltă calitate din industrie de peste 37 de ani. În acel moment, am oferit utilizatorilor peste 35 de milioane de genunchi pe piețele sportive industriale, militare / tactice și în aer liber. Experții din aceste domenii, care recunosc nevoile și cerințele pieței lor, contribuie la proiectarea produselor noastre. Produsele ALTA sunt susținute de o istorie a designului inovator, a construcției de cea mai bună calitate și, cel mai important, a rezultatelor funcționale care se potrivesc nevoilor utilizatorilor.

A.R.E.S.


A.R.E.S. este extinderea liniei de accesorii de la T.O.E. , companie franceza. Acestia au lansat o linie de productie pentru accesorii dedicate uzului profesional , la preturi accesibile, intr-o gama de culori mai variata.
ARKTIS

Am făcut asta de mai bine de treizeci de ani. Echipamentele noastre rezistente sunt folosite de multe forțe speciale și unități militare dure, care depind de calitatea noastră pentru a-și face treaba. Am trimis jachetele în piste de aterizare pentru a răspunde avioanelor așteptate și am trimis cutiile în locuri ciudate atât în ​​nordul înghețat, cât și în deșerturile fierbinți. Ceea ce facem, de asemenea, funcționează destul de bine la domiciliu într-o zi proastă.

Clienții de prestigiu pe care îi deservim formează o rolă specială de onoare și suntem mai mult decât recunoscători pentru a le furniza și a fi o mică parte din istoria lor.

Facem produsele noastre în Marea Britanie și sunt create de un grup dedicat de oameni. A trecut destul timp, pentru ca puțini să rămână din cei care au fost la început; dar, ca și în bătălie, rândurile se apropie și ne mișcăm înainte. Este modul în care este și ne mutăm împreună.

În anii 80, am dezvoltat o țesătură unică destinată a fi fiabilă și de lungă durată, iar noi am dezvoltat un sistem de picurare pentru a sprijini țesătura noastră de ripstop. Unele din aceste jachete au povestiri proprii - de conflicte de mult timp; din trăsăturile de rezistență care fac parte din motto-ul nostru de calitate și rezistență; de lucruri văzute numai de acei oameni care îi purtau în locuri îndepărtate; de câmpuri uitate.

Fabricarea în Marea Britanie necesită rezistență în sine. Este bine să faceți - etica meseriei artizanale este de a construi hands-on și de a examina lucrurile pe care le faceți. Puțini pot spune acest lucru în momentele de laudă mare și retragere rapid. Tehnologia noastră își propune să fie dură, durabilă, discretă, inteligenta și rezistenta.ASP
ASP a fost fondată în 1976 de Kevin Parsons, inițial pentru a produce pistolul mic 9MP ASP. Când producătorii tradiționali de arme de foc s-au mutat pe acea piață, ei și-au re-focalizat eforturile pe bastoane extensibile.

Compania produce echipamente și accesorii pentru fortele de ordine si aplicarea legii, cum ar fi cătușe, legaturi textile si din plastic, lanterne , tocuri și alte accesorii pentru arme.


ALBAINOX


În 1990, compania creată de domnul Jose Martinez începe producția comercială dedicată în principal distribuției de tacâmuri tradiționale, dar se extinde și la ornamentele și alte obiecte pe care turismul le cere. Conceptul de îmbunătățire și expansiune a fost întotdeauna urmărit de managementul companiei, ceea ce ne face să creăm o rețea extinsă de distribuție națională și internațională și să dedicăm resurse umane și financiare semnificative cercetării și dezvoltării produselor care satisfac cerințele pieței. Acest fapt important ne permite să ne reînnoim și să extindem în mod constant gama noastră de produse și distribuitori de branduri importante care trebuie recunoscute. Suntem o companie modernă, care are o mare infrastructură și un angajament de inovare, calitate și servicii pentru clienții noștri și suntem întotdeauna recunoscători.BARBARICBarbaric este o firma ce se afla sub aripa Martinez Abainox, si reprezinta sectorul de accesorii , acesta producand : rucsace, incaltaminte , centuri, tocuri pentru arme etc.
COFRA MOVE

COFRA este o companie de origine italiana, ce initial producea si distribuia incaltaminte si echipamente pentru protectia muncii. In ultimii ani, acestia au lansat o linie numita Cofra Move pentru uzul urban, linie dedicata activitatilor intense fizice. Desigur ca folosesc aceleasi materiale de calitate superioara si un design contemporan, pentru a satisface nevoile actuale ale oricarui purtator.

CONDOR OUTDOOR

Condorul este una dintre cele mari pasări care zboară și unul dintre cele mai eficiente animale de pe glob. Datorita anvergurii aripilor sale uriașe ,sunt suficiente cateva miscari pentru a ajunge la o altitudine moderată, iar condorul este capabil să cutreiere peste160 de mile pentru a găsi hrana.

Produsele Condor Outdoor sunt o reflectare a condorului. Cercetam si muncim în fiecare zi pentru ca luptătorii noștri să fie cei mai eficienți si confortabili, beneficiind de cele mai bune echipamente.

Condor Outdoor își înființează începutul devreme ca producător de articole de camping. Zilele anterioare ale companiei au fost mai concentrate pe atragerea oamenilor în natură și trăirea vietii în aer liber. Pe măsură ce linia noastră de produse a fost extinsă, cererea de echipament specializat a devenit mai răspândită.

Calitatea și prețul pachetului Assault Pack de 3 zile au atras atât de mult atenția că au devenit inima liniei de produse tactice. De aici ne-am extins de la vestele de camping la veste tactice și extindem oferta de produse pentru a echipa luptatorii, forțele de ordine și vânătorii cu echipamente de calitate și accesibile.


D3O

D3O oferă soluții de încredere, de înaltă performanță și de absorbție a șocurilor pentru partenerii săi globali. O companie cu capital privat, sediul central al D3O și centrul de inovare globală se află în South London, Marea Britanie, cu baze de operare în America de Nord și Orientul Îndepărtat.

Tehnologiile D3O® protejează personalul din unele din cele mai duremeserii din lume, de la profesioniști la ATLETE MOTO GP, OIL RIG WORKERS și Forțe speciale.

Tehnologii de ingrediente de încredere pentru protecția împotriva impactului

Soluții de protecție superioare pentru brandurile globale

Chimia avansată a polimerilor asigură performanțe de neegalat

Tehnologii unice brevetate și brevetate

Proiectarea specială a produsului asigură o protecție adecvată

Protecție dovedită care depășește standardele din industrie

Companie câștigătoare de cea mai performanta tehnologie


DINGODINGO face parte din compania Martinez Albainox. Aceasta reprezinta linia de accesorii tactice a companiei, producand holstere si accesorii pentru armament, centuri etc., la preturi foarte accesibile.
EVOLUTION SUNGLASSES

Gama a fost pentru prima dată fabricată pentru noi în 2007 și cuprinde acum peste 70 de modele diferite, inclusiv ochelari de soare polarizați, seturi interschimbabile multi-lentile, ochelari de protecție cu prescripție medicală, ochelari de protecție și o gamă dedicată de fotografiere.

Toti ochelarii de soare sport de la Evolution au cadre puternice, durabile, cu lentile de distorsiune fabricate din policarbonat rezistent la impact și praf. De asemenea, acestea respectă standardul BS EN ISO 12312-1. Lentilele sunt echipate cu UV400, oferind protecție maximă împotriva UVR.

Ochelarii sunt fabricati pentru o gama larga de utilizari :

* Schi

* Pescuit

* Activitati marine

* Golf

* Fotografiere

* Drumetii montane
ESS

Înființată în 1998, ESS (Eye Safety Systems, Inc.) creează sisteme avansate de protecție a ochilor pentru piețele militare, de aplicare a legii, foc / salvare și sporturi de fotografiere. ESS este singurul furnizor de ochelari autorizat pentru Corpul Marinei Unite, este un furnizor de frunte pentru toate celelalte ramuri ale DoD ale SUA și este vândut în peste 100 de țări. ESS se situează cu mândrie în spatele produselor sale, cu programe de susținere de neegalat și cu servicii pentru clienți.

La ESS, pasiunea noastră neîncetată este de a face cei mai buni ochelari de protecție din lume. Nu pentru că e treaba noastră, ci pentru că este datoria noastră - o datorie inspirată de cei pe care îi slujim: personalul militar, primii care răspund și alți eroi de zi cu zi. Cei care se bazează pe ESS nu se pot soluționa mai puțin, deci nici nu putem. Oferim servicii de stil și o potrivire superioară, formă și funcționalitate, astfel încât clienții noștri să poată rămâne în siguranță și să fie curajoși: la sau în afara serviciului, dincolo de risc și până la aventură.

ESS inovarea se naste din ascultarea intensa a razboinicilor de elita. Noi le disecăm provocările, apoi ne întoarcem mânecile pentru a crea soluții de viață reală care funcționează sub presiune. Rezultatul final este lupta-dovedit och pro, cu un record de performanță de vârf în mediile cele mai ostile. Întreaga linie de ochelari profesionist de tip ballistic ESS este proiectată pentru a satisface sau depăși cele mai stricte specificații militare din S.U.A. și ANSI Z87.1-2010.

GHOST INTERNATIONAL

Ghost este lider în domeniu din 2004, creând produse superioare care sporesc siguranța, acuratețea, viteza și performanța profesioniștilor din domeniul aplicării legii, militare și sportive și vinde aceste produse sub mărci înregistrate. Suntem inovatori care fac echipament special pentru misiunile cele mai exigente. Flexibilitatea este obiectivul nostru principal și ne mândrim cu construirea de articole specializate pe baza "vă cerem, noi construim".

În 2006, Ghost International a primit certificarea ISO 9001: 2008 "Controlul Calității". Amadini Sandro este fondatorul companiei; începe în 1976 ca arme de foc, apoi colaborează, începând cu 1990, cu personalizarea armei sportive, cu companii diferite din Brescia, lider în acest sector. În 1992 participă la primul meci internațional de la Barcelona; datorită contactului direct cu împușcăturile, se familiarizează cu nevoile lumii de fotografiere sportivă. A avut ideea de a începe să producă tocuri de aici.

În 1993 apar primele tocuri practice de fotografiere, marca Amadini-Ghost: imediat după aceea sosesc cele militare, câștigând licitații importante precum Poliția Greacă, Ministerul Apărării al Olandei, Poliția Cantonului Elvețian și multe alte departamente ale Poliției Locale. Amadini Sandro continuă să fie prezent la expoziții comerciale și la meciurile internaționale de sport, el este întotdeauna actualizat și, de asemenea, acum se află în acest sector.
GK PRO

Gk Professional depune toate eforturile pentru a fi furnizorul dvs. numărul 1 prin organizație, investiții, resurse umane și tehnice . GK Professional a fost prezentă timp de 30 de ani, cu echipele, know-how-ul, managementul și experiența sa, pe această piață în continuă schimbare.

Furnizam echipamente la cele mai renumite institutii din Franta, Europa si nu numai.

Reputația noastră subliniază calitatea creațiilor noastre și arată că colaborarea noastră cu dvs. ne permite să rămânem în prim-planul inovăriiHELIKON-TEX

Timp de un deceniu de la înființarea companiei Helikon-Tex, activitatea noastră a fost concentrată în principal pe vânzările de surplus militar. Totuși, schimbarea tendințelor și a cererii de pe piață la mijlocul anilor nouăzeci a stabilit o nouă direcție de dezvoltare - în 1999 am decis să începem producția noastră de îmbrăcăminte militară și paramilitară. Gama noastră este o dovadă că decizia a fost corectă - suntem mândri să vă oferim o gamă largă de uniforme, îmbrăcăminte tactică, rucsacuri, cizme și echipamente care au câștigat recunoașterea între soldați, polițiști, ofițeri de aplicare a legii, supraviețuitori și entuziaști în aer liber lumea. Helikon-Tex este o combinație de angajați profesioniști și utilizatori fideli care ne motivează constant să extindem și să modernizăm produsele noastre.

KINETIXX

W + R poate privi înapoi la 90 de ani de tradiție și expertiză în fabricarea mănușilor. Afacerea familiei a fost înființată în 1928 de tanarul Jakob Weiblen și cumnatul său, producătorul de mînuși Theodor Rümmelin din Neuhausen an der Erms. W + R sa mutat apoi în orașul vecin Metzingen în 1936, unde a fost construită prima fabrică de mănuși. Fabrica a fabricat pentru prima oară mănuși de piele și mănuși de lucru, cu primele mănuși de plastic care sosesc mai târziu. La sfârșitul anilor 1980, compania s-a extins în reciclarea mănușilor, curățarea, repararea și închirierea.

Mănușile de la W + R se caracterizează prin inovația, tehnica și fiabilitatea acestora. Ca un furnizor căutat în industrie, meșteșuguri și meserii calificate, autorități locale, poliție și forțe armate, clienții din întreaga lume se bazează pe experiența noastră de zeci de ani și pe departamentul nostru de dezvoltare internă, cu laboratorul său modern, tăiere, coasere și secțiuni de control al calității.
K25/ RUI

K25 oferă o gamă largă de produse pentru profesioniști și iubitorii industriei militare, de poliție și de securitate. În catalogul nostru de produse găsiți o varietate de cuțite, axe, machete și alte obiecte tactice, realizate din materiale de inalta calitate și dezvoltate astfel încât să le puteți folosi în condiții extreme. Scopul nostru este unic și, bineînțeles, satisface nevoile dvs. în calitate de consumator și utilizator al produselor noastre. Aceasta gama este dedicata strict profesionistilor ! Pentru fabricarea produselor, se foloseste otel inoxidabibil de 4.40 categoria B si C, si finisaje precum titan, SFL, G 10 etc.
LOWA

De peste 90 de ani, LOWA BOOTS au fost apreciate ca cele mai bune cizme în aer liber din lume de către alpiniști, alpinisti, excursioniști, medii și testere de calitate certificate. Atenția noastră la fiecare detaliu în design și producția europeană ne-a câștigat reputația de a construi cele mai confortabile și durabile cizme din lume din 1923.

Ne construim cizmele în conformitate cu cele mai stricte norme de fabricare, de mediu și de muncă ale Uniunii Europene. Punem în practică ceea ce numeroase alte companii plătesc numai pentru: Curățenie de producție, deșeuri minime și practici de muncă corecte. De la început până la sfârșit, încălțămintea LOWA este 100% proiectată, furnizată și prelucrată manual în Europa.

LOWA este, de asemenea, singurul producător de încălțăminte în aer liber din lume care primește statutul ISO 9001 pentru cele mai înalte standarde de construcție și de proces.

LPSA
LPSA este o companie de origine franceza, ce fabrica si comercializeaza echipament si accesorii tactice si de auto-aparare, special pentru uzul autorizat si profesional.

Acestia produc : spray-uri lacrimogene pe baza de gel sau pudra, protectie balistica , armament si accesorii pentru armament.
MILTEC

Sturm Handels GmbH MIL-TEC a fost înființat în 1971 în Rottenburg am Neckar și se ocupă cu fabricarea și distribuția de îmbrăcăminte și piese de echipament adecvate pentru campul exterior , rezistente la uzura si durabile in timp.
PRINCETON-TEC

Lumina face totul posibil. Este un simbol al speranței și al inovației. Este, de asemenea, o necesitate zilnică pentru oricine de la excursionisti la pompieri. Timp de peste 40 de ani, Princeton Tec a împins limitele posibilității cu lumini fiabile și durabile care strălucesc în orice situație.

De la curtea din spate, lumina potrivită vă poate ajuta să întâlniți orice provocare. Alegerea celui mai bun produs pentru lucrare poate depinde de tipul becului, modelul fasciculului și sursa de alimentare, printre alte detalii. Și dacă trebuie să fie rezistent la apă, ai ajuns la locul potrivit. Princeton Tec a proiectat și fabricat lumini compatibile cu apa de peste 40 de ani. Aceste lămpi sunt evaluate conform standardului Comisiei Electrotehnice Internaționale (IEC), de la IPX4 la IPX8. De asemenea, creăm produse și lămpi aprobate de ETL și UL care îndeplinesc cerințele stricte de siguranță pentru aplicațiile industriale, tactice și profesionale.
PENTAGON Tactical Sportware


Numele Pentagon (pentagōnos) este un substantiv de origine greacă antică, care înseamnă "cinci unghiuri" în logo-ul nostru cele 5 unghiuri simbolizează numărul 5 care este echilibrul numerelor, ființa umană (cap și patru membre) simbolizează, de asemenea, cele cinci simțuri (auz, văz, atingere, miros și gust) Pentagon activează în domeniul îmbrăcămintei și accesoriilor militare începând cu 1991, compania a început în Germania ca un mic magazin de vânzare cu amănuntul care vând produse noi și folosite în surplusul militar. în 1993 afacerea sa mutat și sa extins prin deschiderea unui nou depozit en gros în nordul Greciei. la sfârșitul anilor '90, o nouă generație de clienți s-au arătat în căutare de îmbrăcăminte militară și de aplicare a legii și echipament cu țesături avansate tehnologic, aranjamente de buzunare noi și îmbunătățite și stiluri de amenajare contemporană. "Generația tactică s-a născut". Cele mai multe dintre aceste produse cerute pot fi găsite doar în mărci de sport recunoscute în aer liber și în culori care nu erau adecvate pentru sectorul militar și de aplicare a legii. Atunci am hotărât să umplem acest decalaj, am început să cercetăm producătorii și partenerii care produceau pentru companiile de vârf să dobândească suficiente cunoștințe în spatele tehnologiei de construcție a țesăturilor moderne și a funcționalității materialelor și cât de importante pot fi accesoriile de înaltă calitate. Am investit în arta de a face modele pentru a obține o potrivire perfectă pentru o activitate înaltă, dar care încorporează confort și estetică care lipsea de la produsele militare și de aplicare a legii clasice. În cele din urmă, după mulți ani de cercetare și dezvoltare și colaborând îndeaproape cu militarii, poliția, pompierii, echipele de salvare și securitate cu mândrie, am dezvoltat o nouă serie de produse pe care am botezat-o "Tactical Sportswear ™" . Acesta este răspunsul nostru la un concept avansat de îmbrăcăminte și accesorii militare, care încorporează calitatea, tehnologia, designul și esteticul într-un singur pachet, iar motto-ul nostru pentru a completa acest lucru este "Gear Up! ™"SHOOTER KING

Îmbrăcămintea ShooterKing este concepută și fabricata pentru a îndura greutățile în zilele lungi de vânătoare în toate tipurile de condiții meteorologice. Se folosesc materiale de cea mai buna calitate pentru a asigura confortul maxim al purtatorului. În mod similar, pot fi purtate pentru activitati și uzură zilnică. Deci, dacă sunteți în genunchi în noroi sau într-un trageu condus sau doar pur și simplu mergeti pe jos, aceasta marca ar trebui să facă parte din garderoba ta!
SNUGPAK


Snugpak se află într-o moară listată, construită în anii 1800, la marginea frumosului Yorkshire Dales. Suntem foarte mândri că suntem unul dintre ultimii producători de saci de dormit de calitate și îmbrăcăminte izolată nu numai în Marea Britanie, ci și în Europa.

Avem o forță de muncă dedicată la fabrica noastră din West Yorkshire din nordul Angliei, care sunt instruiți să folosească tehnici de ultimă generație și tehnici tradiționale de cusut pentru a aduce la viață ideile noastre.

Folosim cele mai bune si actuale tehnologii ca sa oferim cele mai bune produse.
SUMMIT-OUTDOOR

Companie originara din Andorra, ce produc si comercializeaza imbracaminte si echipamente de inalta calitate, adecvate pentru fortele de ordine, dar si pentru practicarea sporturilor de vara si iarna, cum ar fi : schi, pescuit, trekking, etc.

Acestia folosesc pentru fabricarea produselor fibre compuse din micropoliester, ce are proprietati termice, anti-alergenice, de uscare rapida si anti-bacterian.

Materialul este foarte rezistent la schimbari climatice ,ce ofera purtatorului confort maxim in timpul efortului in orice conditie climatica.
T.O.E.

T.O.E. Concept oferă o gamă completă de echipamente și accesorii pentru fortele legii si nu numai. Alegerea uniformei potrivite este esențială în domeniul dvs. de lucru. Hainele dvs. trebuie să fie practice, confortabile, rezistente și, evident, să respecte regulile oficiale. Prin urmare, T.O.E. Concept oferă o gamă largă de uniforme potrivite pentru forțele militare, poliția și securitatea privată: jachete, jachete din fleece, jachete cu căptușeală moale, veste de siguranță, pantaloni și uniforme de luptă, tricouri polo, tricouri, bocanci, mănuși de luptă, centuri și, de asemenea, SWAT și cizme militare de luptă (Rangers, traineri, impermeabile ...).

Pentru a completa gama de echipamente, veți găsi ceea ce aveți nevoie între "accesorii" și "saci". În gama noastră de bagajerie există tot ceea ce căutați, de la saci mari pentru transportul de echipamente și seturi la serviete mai mici pentru toate documentele importante, în plus față de rucsaci, saci, cutii grele, cutii pentru arme și protectori de îmbrăcăminte.

T.O.E. Concept are tot ce aveți nevoie pentru a fi bine echipat pentru zilele de antrenament și luptă: ochelari de protecție, căști, veste antiglonț, veste de atac, veste tactice, tocuri, binocluri, monocluri, curățători de arme, lanterne tactice, faruri, radiouri, căști, microfoane, aparate de fotografiat, cuțite, pumni, clești multifuncționali și o întreagă gamă de accesorii și materiale pentru exterior, cum ar fi kituri de supraviețuire, topoare, busole, frânghii etc.

T.O.E. Conceptul produce, de asemenea, o mare varietate de insigne, banderole, insigne și patch-uri brodate.

WILDO

Suntem convinsi că toți oamenii au dreptul la mai multă natură. Păduri adânci, munți înalți și ape deschise. Pur și simplu mai mult în aer liber. Dovada conditiilor suedeze de zeci de ani, campware-ul nostru este facut sa fie de incredere. Oriunde și peste tot!

Credem că ar trebui să fie ușor să vă împachetați uneltele și să mergeți în afară! La fel și Ingvar Svantesson în 1979. El a decis că a venit timpul să îmbunătățească condițiile pentru excursioniști, rulote și toți ceilalți entuziasti în aer liber, reducând la minimum uzura taberei. Funcția a fost crucială pentru proiectare. Trebuie să fie la fel de ușor, durabil și cât mai compact posibil. Ingvar și-a împărtășit viziunea cu Jan Andersson, fost căpitan în armata suedeză. Jan a înțeles că acest tip de produs trebuie să funcționeze chiar și în cele mai primitive condiții. Împreună au introdus o nouă epocă de veselă și accesorii pentru lumea exterioară.

Asigurarea unor standarde înalte în ceea ce privește calitatea și materialul, alături de respectarea resurselor umane și de mediu, duo-ul a decis să producă produsele în împrejurimile locale de acolo, Borås, Suedia. Acum, peste 35 de ani mai târziu, aceasta este încă una dintre liniile noastre principale.

În 2011, compania a fost predată lui Erik Andersson, fiul lui Jan. Încă aflată în Borås, Suedia, compania a fost numită oficial Wildo®, onorând tot ceea ce este sălbatic în legătură cu noi și cu WILD Outdoors. Combinăm mulți ani de experiență cu idei inovatoare pentru a crea Wildo® pe care îl puteți vedea astăzi. Sper că vă veți alătura în călătoria noastră!