Cum Comand

Cum Comand

www.firmatactica.ro


1. Cum Comand

COMANDA CA VIZITATOR SAU CLIENT INREGISTRAT Pentru a comanda un produs aveti urmatoarele optiuni: a. Adaugati produsele dorite la “Cosul de cumparaturi” apasand butonul “Adauga in cos” si finalizand comanda ca vizitator neinregistrat si urmarind pasii ceruti. b. Va creati propriul cont la butonul “Intra in cont” si completati datele. Dupa activare intrati in cont cu numele de utilizator si parola. Pe adresa de e-mail furnizata veti primi notificari despre comenzi. Aveti posibilitatea sa alegeti produsul sau produsele preferate si sa le adaugati in “Cosul de cumparaturi”. Dupa ce sunteti sigur ca ati adaugat produsele pe care le-ati dorit trebuie sa apasati pe butonul de “Finalizare comanda”. Dupa ce ati apasat acest Buton se vor incarca automat datele dumneavoastra personale precum si adresele de livrare memorate de contul dumneavoastra. Alegeti modalitatea de plata cea mai convenabila iar Comanda procesata va fi trimisa automat si pe adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat . In calitate de”Client inregistrat” constituie avantaj faptul ca datele dumneavoastra personale precum si informatiile legate de livrare se incarca automat in momentul finalizarii comenzii. Pentru informatii suplimentare si preluare comenzi telefonice sau e-mail va rugam sa ne contactati la urmatoarele date: Telefon: +40 787770003 / +40 744843907 / +40 264444446 Email: contact@firmatactica.ro Program relatii cu clientii: Luni -Vineri: 10:00 - 18:00

2. COS DE CUMPARATURI

Pentru a adauga un produs in “Cosul de cumparaturi” alegeti produsul dorit, marimea, culoarea daca este cazul si numarul de bucati. La produsul dorit apasati butonul “Adauga in cos”. Pentru a continua cumparaturile apasati butonul “Continua cumparaturile”, apoi dati click pe “Cosul meu” si finalizati comanda alegand modalitatea de plata. Costul final va include pretul produsului si costul livrarii. Toate preturile sunt cu TVA inclus. Dupa ce ati trimis comanda, inainte de a fi prelucrata, veti primi un e-mail care confirma inregistrarea comenzii dumneavoastra. Comanda lansata si produsul cumparat reprezinta acceptul cumparatorului fata de toate conditiile si termenii de utilizare ai site-ului.

3. PROGRAM CONSULTANT SI PRELUARE COMENZI TELEFONICE SAU E-MAIL

Pentru comenzi online se poate aplica la orice ora. Daca doriti sa fiti asistat la achizitie de consultantul nostru, programul de preluare comenzi este de luni pana vineri, intre orele 10:00-18:00. In zilele de sambata, duminica si in zilele de sarbatori legale se lanseaza doar comenzi on-line. Livrarea comenzilor se face exclusiv prin curierat rapid si doar in perimetrul Romaniei.


4. LISTA DE DORINTE - WISH LIST

Ati gasit produsul dorit? Selectati marimea dorita, apasati "Adauga in wish list", “Inregistrati-va contul” si produsul dumneavoastra se va inregistra in “Lista de dorinte”. Daca doriti sa mai vedeti sau sa alegeti alte produse, produsul deja selectat se va mentine in “Lista de dorinte” pana cand veti incheia sesiunea de shopping! .