Despre noi

SALUTARE ȘI BINE AI VENIT PE SITE-UL NOSTRU: FIRMATACTICA.RO!

Firma Tactica s-a infiintat din dorinta de a aduce pe piata din Romania produse de la firme de top recunoscute la nivel global, precum 5.11 Tactical, GK PRO, Condor Outdoor, T.O.E. Concept, ASP, ARKTIS, Summit Outdoor, Acebeam si alti producatori din Europa, S.U.A. si nu numai. Comercializam produse cu durata de viata indelungata, ce primeaza in confort, functionalitate si design. Credem in calitate si o promovam. Dorim sa oferim cel mai bun raport pret-calitate! Suntem o echipa tanara, dinamica, informata si cu experienta. Toate produsele sunt testate de catre noi.

Firma Tactică comercializează echipamente și accesorii profesionale tactice, militare, de autoapărare și outdoor. Colaborăm cu cele mai bune branduri, recunoscute la nivel global, pentru a oferi clienților noștri cele mai bune produse.

Produsele noastre se adresează atât celor care activează în domeniul securității publice și private, cât și pasionaților de tir și airsoft sau pasionaților de drumeții și campare.


100%
Clienți mulțumiți
100%
Profesionalism și Siguranță


CU CE TE PUTEM AJUTA?

ECHIPAMENTE PROFESIONALE

Echipamente de comunicare la distanță, pentru a-ți repera prietenii oriunde, mănuși, centuri și kituri de supraviețuire pentru a te menține în siguranță sau suporturi port-armă, cătușe, echipament de vânătoare, campament și accesorii pentru a fi pregătit să ieși în natură și să te distrezi. Toate acestea le poți găsi la noi.

ÎMBRĂCĂMINTE, ÎNCĂLȚĂMINTE ȘI ACCESORII

Distribuim diverse tipuri de îmbrăcăminte și încălțăminte profesională. Veste, geci specifice, dar și cămăși și bluze sau tricouri și pantaloni. De asemenea, dacă ai nevoie de ghete și bocanci pentru a experimenta cele mai excentrice aventuri în natură, ai găsit magazinul potrivit. Poți apela la noi și pentru accesorii.

CUȚITE, SACI, RUCSACURI TACTICE

În sălbăticie, cuțitul este unul dintre cele mai importante elemente. La noi găsești o gamă vastă de cuțite. De asemenea, sacii etanși și rucsacurile tactice sunt printre produsele comercializate de noi. Tot la noi găsești orice tip de echipament de bagajerie pentru împachetarea în siguranță a lucrurilor ce te însoțesc în călătorie.ECHIPA NOASTRĂEchipa noastră e formată din personal calificat, gata să vă răspundă la orice întrebare și să vă consilieze astfel încât să alegeți cel mai adecvat produs pentru dumneavoastră!