Cataloage Producatori

Producători:
          Pe această pagină, găsiți o scurtă descriere si cataloagele producătorilor cu care colaborăm. Vă informăm că orice produs de la aceștia poate fi adus la cererea dumneavoastră, pe bază de comandă! Pentru mai multe detalii, vă rugăm să ne contactați!  

  

5.11


5.11 Tactical a început în Modesto, California, ca o linie de îmbrăcăminte creată de cățărarul de munte Royal Robbins. După ce a ajuns la vârful urcării din Yosemite California, a observat că pantalonii pe care îi purta nu erau potriviți pentru cățărare.

Robbins a decis că trebuie să proiecteze ceva mai durabil și cu o mai bună funcționalitate. El a deținut o companie de îmbrăcăminte și de îmbrăcăminte și a început să producă pantaloni cu numele de "5.11" care avea o curea tactică și un design de buzunar în 1968.

Numele "5.11" provine de la cel mai înalt nivel de dificultate de alpinism care a fost enumerat în Sistemul Decimal Yosemite de la Parcul Național Yosemite, dezvoltat de Robbins în anii 1950. [5] Nivelul de dificultate este oarecum definit în glumă: "După o inspecție amănunțită, ajungeti la concluzia ca această mișcare este evident imposibilă; totuși, ocazional, cineva o realizează !„

CONDOR OUTDOOR

Condorul este una dintre cele mari pasări care zboară și unul dintre cele mai eficiente animale de pe glob. Datorita anvergurii aripilor sale uriașe ,sunt suficiente cateva miscari pentru a ajunge la o altitudine moderată, iar condorul este capabil să cutreiere peste160 de mile pentru a găsi hrana.

Produsele Condor Outdoor sunt o reflectare a condorului. Cercetam si muncim în fiecare zi pentru ca luptătorii noștri să fie cei mai eficienți si confortabili, beneficiind de cele mai bune echipamente.

Condor Outdoor își înființează începutul devreme ca producător de articole de camping. Zilele anterioare ale companiei au fost mai concentrate pe atragerea oamenilor în natură și trăirea vietii în aer liber. Pe măsură ce linia noastră de produse a fost extinsă, cererea de echipament specializat a devenit mai răspândită.

Calitatea și prețul pachetului Assault Pack de 3 zile au atras atât de mult atenția că au devenit inima liniei de produse tactice. De aici ne-am extins de la vestele de camping la veste tactice și extindem oferta de produse pentru a echipa luptatorii, forțele de ordine și vânătorii cu echipamente de calitate și accesibile.GK PRO

Gk Professional depune toate eforturile pentru a fi furnizorul dvs. numărul 1 prin organizație, investiții, resurse umane și tehnice . GK Professional a fost prezentă timp de 30 de ani, cu echipele, know-how-ul, managementul și experiența sa, pe această piață în continuă schimbare.

Furnizam echipamente la cele mai renumite institutii din Franta, Europa si nu numai.

Reputația noastră subliniază calitatea creațiilor noastre și arată că colaborarea noastră cu dvs. ne permite să rămânem în prim-planul inovăriiLOWA

De peste 90 de ani, LOWA BOOTS au fost apreciate ca cele mai bune cizme în aer liber din lume de către alpiniști, alpinisti, excursioniști, medii și testere de calitate certificate. Atenția noastră la fiecare detaliu în design și producția europeană ne-a câștigat reputația de a construi cele mai confortabile și durabile cizme din lume din 1923.

Ne construim cizmele în conformitate cu cele mai stricte norme de fabricare, de mediu și de muncă ale Uniunii Europene. Punem în practică ceea ce numeroase alte companii plătesc numai pentru: Curățenie de producție, deșeuri minime și practici de muncă corecte. De la început până la sfârșit, încălțămintea LOWA este 100% proiectată, furnizată și prelucrată manual în Europa.

LOWA este, de asemenea, singurul producător de încălțăminte în aer liber din lume care primește statutul ISO 9001 pentru cele mai înalte standarde de construcție și de proces.


PENTAGON Tactical Sportware


Numele Pentagon (pentagōnos) este un substantiv de origine greacă antică, care înseamnă "cinci unghiuri" în logo-ul nostru cele 5 unghiuri simbolizează numărul 5 care este echilibrul numerelor, ființa umană (cap și patru membre) simbolizează, de asemenea, cele cinci simțuri (auz, văz, atingere, miros și gust) Pentagon activează în domeniul îmbrăcămintei și accesoriilor militare începând cu 1991, compania a început în Germania ca un mic magazin de vânzare cu amănuntul care vând produse noi și folosite în surplusul militar. în 1993 afacerea sa mutat și sa extins prin deschiderea unui nou depozit en gros în nordul Greciei. la sfârșitul anilor '90, o nouă generație de clienți s-au arătat în căutare de îmbrăcăminte militară și de aplicare a legii și echipament cu țesături avansate tehnologic, aranjamente de buzunare noi și îmbunătățite și stiluri de amenajare contemporană. "Generația tactică s-a născut". Cele mai multe dintre aceste produse cerute pot fi găsite doar în mărci de sport recunoscute în aer liber și în culori care nu erau adecvate pentru sectorul militar și de aplicare a legii. Atunci am hotărât să umplem acest decalaj, am început să cercetăm producătorii și partenerii care produceau pentru companiile de vârf să dobândească suficiente cunoștințe în spatele tehnologiei de construcție a țesăturilor moderne și a funcționalității materialelor și cât de importante pot fi accesoriile de înaltă calitate. Am investit în arta de a face modele pentru a obține o potrivire perfectă pentru o activitate înaltă, dar care încorporează confort și estetică care lipsea de la produsele militare și de aplicare a legii clasice. În cele din urmă, după mulți ani de cercetare și dezvoltare și colaborând îndeaproape cu militarii, poliția, pompierii, echipele de salvare și securitate cu mândrie, am dezvoltat o nouă serie de produse pe care am botezat-o "Tactical Sportswear ™" . Acesta este răspunsul nostru la un concept avansat de îmbrăcăminte și accesorii militare, care încorporează calitatea, tehnologia, designul și esteticul într-un singur pachet, iar motto-ul nostru pentru a completa acest lucru este "Gear Up! ™"T.O.E.

T.O.E. Concept oferă o gamă completă de echipamente și accesorii pentru fortele legii si nu numai. Alegerea uniformei potrivite este esențială în domeniul dvs. de lucru. Hainele dvs. trebuie să fie practice, confortabile, rezistente și, evident, să respecte regulile oficiale. Prin urmare, T.O.E. Concept oferă o gamă largă de uniforme potrivite pentru forțele militare, poliția și securitatea privată: jachete, jachete din fleece, jachete cu căptușeală moale, veste de siguranță, pantaloni și uniforme de luptă, tricouri polo, tricouri, bocanci, mănuși de luptă, centuri și, de asemenea, SWAT și cizme militare de luptă (Rangers, traineri, impermeabile ...).

Pentru a completa gama de echipamente, veți găsi ceea ce aveți nevoie între "accesorii" și "saci". În gama noastră de bagajerie există tot ceea ce căutați, de la saci mari pentru transportul de echipamente și seturi la serviete mai mici pentru toate documentele importante, în plus față de rucsaci, saci, cutii grele, cutii pentru arme și protectori de îmbrăcăminte.

T.O.E. Concept are tot ce aveți nevoie pentru a fi bine echipat pentru zilele de antrenament și luptă: ochelari de protecție, căști, veste antiglonț, veste de atac, veste tactice, tocuri, binocluri, monocluri, curățători de arme, lanterne tactice, faruri, radiouri, căști, microfoane, aparate de fotografiat, cuțite, pumni, clești multifuncționali și o întreagă gamă de accesorii și materiale pentru exterior, cum ar fi kituri de supraviețuire, topoare, busole, frânghii etc.

T.O.E. Conceptul produce, de asemenea, o mare varietate de insigne, banderole, insigne și patch-uri brodate.