Wingman Patrol Bag 5.11

Wingman Patrol Bag 5.11

5.11 SOMS 3.0 \SomeOfMyStuff Bag

5.11 SOMS 3.0 \SomeOfMyStuff Bag

5.11 Tactical A/T Boot 8''

începand de la 845,00 RON
  • A.T.L.A.S. este un bocanc performant construit pentru a crește performanța. Sistemul de asistență pentru încărcarea în toate terenurile este un multiplicator de forță pentru cei care poartă greutate mare pe ture lungi. Aceste cizme au fost dezvoltate pentru a funcționa cu „greutatea ta de lucru”. Acest bocanc este construit din nailon cu ochiuri de aer cu abraziune ridicată, cu partea superioară rezistentă la apă din piele de căprioară. Funcții suplimentare de blocare a gleznei și o talpă înaltă de tracțiune, astfel încât să puteți tine pasul intr-o urmărire sau să alergați pe orice teren în orice provocare vă confruntați.
Numai %1 ramase
SKU
12422
  • A.T.L.A.S. este un bocanc performant construit pentru a crește performanța. Sistemul de asistență pentru încărcarea în toate terenurile este un multiplicator de forță pentru cei care poartă greutate mare pe ture lungi. Aceste cizme au fost dezvoltate pentru a funcționa cu „greutatea ta de lucru”. Acest bocanc este construit din nailon cu ochiuri de aer cu abraziune ridicată, cu partea superioară rezistentă la apă din piele de căprioară. Funcții suplimentare de blocare a gleznei și o talpă înaltă de tracțiune, astfel încât să puteți tine pasul intr-o urmărire sau să alergați pe orice teren în orice provocare vă confruntați.Caracteristici:
  • Partea superioară din piele de căprioară rezistentă la apă cu nylon plasa de aer cu abraziune înaltă
  • Oculet de blocare a gleznei pentru fixare și fixare sigură
  • Talpa de înaltă tracțiune rezistentă la alunecare și ulei 5.11 A.T.L.A.S
  • Placa de sprijin Echo Foam (TM) cu amortizare ridicată / retur energetic PU și Force Foam (TM), amortizare ușoară cu impact PU Ortholite® picior 5.11 A.T.L.A.S.
  • Sistemul de asistență la încărcarea în teren
Mai Multe Informaţii
Producator5.11
Disponibilitate returDa
Scrieti propria recenzie
Recenzia Ta:5.11 Tactical A/T Boot 8''
Ratingul tău
WhatsApp Chat WhatsApp Chat