Bocanci GK PRO Coyote

în stoc
SKU
2549
 începand de la 369,00 RON

Produsul va fi expediat în ziua în curs sau ziua următoare efectuării comenzii, comanda va ajunge la dumneavoastră în 2 zile lucrătoare de la momentul expedierii comenzii.

Contactaza-ne pentru asistență sau informați suplimentare +40 787 770 003 sau +40 744 843 907

Rambursarea banilor în caz de returnare.

Livrare Programată!

Nouă gamă de încălțăminte de intervenție GK PROFESSIONAL este viitorul pantofului de intervenție. Această se potrivește perfect nevoilor agențiilor de aplicare a legii care îndeplinesc misiuni din ce în ce mai dificile și mai solicitante, dar și celor ce optează pentru calitate și confort în mediul urban. GK PROFESSIONAL a acordat încă o dată o importanță deosebită tehnice și designului acestor ghete:

Materiale de cea mai bună calitate Rezistență îmbunătățită Creșterea confortului Design avangardist Foarte ușori Caracteristicile încălțămintei de intervenție # BLK910B: Urban / Tactic 8 "pantof de intervenție GK, din piele și cordura rezistentă la apă Flexibilitate ridicată și confort Rezistente la abraziune Branț de confort Tensiune flexibilă cu design funcțional pentru performanțe tactice înalte GK PROFESSIONAL BOOTS este certificat CE și respectă următorul standard, care simbolizează rigurozitatea designului GK PROFESSIONAL: EN ISO 20347 2044 / A1 2007 OB FO SRC Calitatea de proiectare și de fabricație a GK PROFESSIONAL BOOTS este certificată de acest standard. În plus, GK PROFESSIONAL BOOTS se confruntă cu medii și condiții extreme, acest standard garantează rezistența lor la hidrocarburi și calitatea extremă a aderenței lor pe podele alunecoase.

Mai multe informatii
Producator GK PRO
Scrieti propria recenzie
Recenzati:Bocanci GK PRO Coyote
Rating-ul dumneavoastra